مواد لازم:
نخود خیس شده =250 گرم
پیاز =یک عدد بزرگ
سیر= 3 حبه
رب گوجه فرنگی =یک قاشق
مربا خوری
سیب زمینی آب پز =1 عدد
کوچک
ادویه کار ی=2 قاشق
چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبه= به
میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه
پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب
گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم
بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر
شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
نکات مهم :
1- هیچوقت به مایه فلافل تخم
مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد .
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل
از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
3- میتوان بجای رب گوجه از
یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد .
4- برای سرخ کردن از ظرف
کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد
فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید .
نوش جان
باسلام
مطلب شما در کانون وبلاگ نویسان استان هرمزگان منتشر شد.
موفق باشید.
باسلام
مطلب شما جهت انتشار به شبکه اطلاع رسانی هرمز ارسال شد.
موفق باشید.